Кошницата ви е празна.
Български 

Снимки за календари

Снимки за календари в bgStock можете да намерите на всякакви теми свързани с България. Ако искате да направите фирмен календар и да покажете на своите клиенти че обичате родината ни то значи сте попаднали на правилното място. В нашия сайт ще намерите снимки и пейзажи от цялата ни страна, обичай, културни събития, етнографски комплекси и обичаи, архитектурни и национални забележителности, природата във всичките ни сезони. Всички снимки с размер XL и нагоре имат достатъчна резолюция за печат на календари.

Техническа информация свързана с печатането на календари:
Резолюция на изображението: 300 dpi  това е резолюцията необходима за печат и означава 300 точки на квадратен инч. При тази резолюция се гарантира максимално качество. Разбира се може да се печата и на 200dpi и по-малко, но това ще е за сметка на качеството.
Размер на снимката: Снимките имат размер който се изписва в пиксели, например 4400x2933 пиксела. Тези пиксели са равносилни на печатарските мастилни точки описани по-горе но са дигиталните такива. Добре е снимката да е с резолюция 300 dpi в необходимия размер за печат.
Размер за печат: Това е физическия размер необходим за финалния продукт. Календарите най-често се печатат в ширина от 30см.
Пример за календар със снимки 30х20см:
Снимка с размер 30х20см при резолюция за печат 300dpi ще трябва да има размер 3543х2362 пиксела.

Много наши клиенти направиха своите красиви календари с наши снимки
КалендариКалендари

Ако искате да научите повече за нас поесетете ТАЗИ СТРАНИЦА