Кошницата ви е празна.
Български 

За нас

bgStock стартира на 10-ти Декември 2009 г. и вече 4 години ние предоставяме на Вас - нашите клиенти качествени снимки от България на красивата ни природа и забележителности.

Основната идея на сайта е да предостави една наистина богата колекция от висококачествени снимки от България лесно достъпни за закупуване чрез система за интернет разплащане с paypalАко Ви е по-удобно чрез банков превод, моля свържете се с нас чрез контактната форма или на скайп Ahileos.77
Снимките в сайта са основно от забележителности, пейзажи, бит и култура от България, и могат да са Ви полезни за изработката на всякакви рекламни материали: билборди, календари, брошури и листовки, каталози. Ниските цени позволяват с не голям бюджет лесно да направите своя рекламен уеб сайт. Един чудесен помощтник в работата на рекламни и издателски агенции. Ваши колеги вече се убедиха в това, използвайки наши снимки за редица книги, брошури, сайтове и календари.

Книги


Източни Родопи ПътеводителКрепости в България

Туристически многостранични брошури за България.Пътеводители за туризма в България

 

КалендариКак става купуването на снимки можете да видите ТУК.

За Ваше улеснение снимките могат да се закупуват в различни размери като цената за по-малки размери естествено е по-ниска.
При възникването на какъвто и да е проблем можете да използвате формата за контакти. Екипът на bgStock ще се радва на Вашите мнения, препоръки и критики.

Ако пък се интересувате от фотографията като изкуство, поесетете нашия ФОРУМ, регистрацията е безплатна. Там ще откриете много уроци, съвети и трикове за сток и арт фотография.
Надяваме се искрено да се забавлявате с нашия сайт !